lamqta.comОвен  В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде

...
lamqta.comОвен  В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде
Коментари Харесай

Хороскоп 12 ноември: Този ден ще остави лоши спомени у 3 зодии

lamqta.com

Овен 
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност - всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае.  
  ``
реклама
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама – Близнак. 

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Везни
Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации

Скорпион
Най-добрият метод към този трогателен и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, до момента в който всички спят. Може да извършите необикновен скок напред, а по-късно да се насладите на свободен следобяд, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви подари с прозорливост, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат по какъв начин да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се! 

Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.

Козирог
Събитията на деня ще дадат мотиви за наслада. Не са изключени приятни изненади и примамливи оферти, призлизащи от хора, с които Ви е прелестно да имате работа.. Има късмет да осъществите свои отдавнашни проекти. Важните решения може да взимате умерено, без суетност и бързане. Всичко, с което се заемете през този ден, ще помогне за увеличение на Вашето богатство и възстановяване на качеството на живота Ви. Спокойни и хармонични са връзките в фамилията и са малко евентуални различията и разногласията с този, който Ви е безценен. Вслушайте се в предложенията и концепциите на обичания човек. Те ще се окажат доста забавни, даже и тяхната реализация да се наложи да се отсрочва.

Водолей
Денят е обвързван с финансови загуби. Нямате предпочитание да вършиме икономии, а и събитията не подготвят към нищо такова, само че към оправданите разходи ще се прибавят и редица ненужни разноски. Денят е доста подобаващ за договаряния с настоятелен сътрудници и диалози с началството, само че триумфите в работата няма да са свързани с общуването и ще бъдат доста скромни. От хората, които са по-възрастни от Вас, ще получите както морална поддръжка, по този начин и дбри препоръки, само че не би трябвало да се доверявате на техния опит, а на личния си здрав разсъдък. Именно той ще Ви подскаже по какъв начин би трябвало да действате, с цел да постигнете отдавнашна своя фантазия. 

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР